Мажоретките обраха наградите на фестивала „Златен помпон”
Мажоретките обраха наградите на фестивала „Златен помпон” / ЦПЛР ЦРД-Разград
Възпитаничките на Емилия Борисова от Градския мажоретен състав при ЦПЛР-Център за работа с деца обраха наградите на престижен фестивал в курорта "Албена". Заслужен приз имаше и за ръководителката им.
450 мажоретки от 15 формации от България и Черна гора участваха в организираното от сдружение "За децата на Добрич" и Българската мажоретна асоциация 15-то издание на фестивала „Златен помпон”. Разградската група бе от 16 мажоретки от най-голямата възрастова група. Те спечелиха общо 1 първо място, 4 втори и 2 трети. Победителка в категория туърлинг фри стайл възрастова група кадетки е Мелда Паша, индивидуално второ място има Кристиана Друмева при възрастова група сеньорки, а останалите втори места за формации: в категория свободен стил – мажоретки, в категория for fun – сеньорки и в категория for fun – джуниьорки. На трето място соло е Василена Накова – джуниорки, както и дуета Виктория Петрова и Мариета Иванова – сеньорки.
За отличното представяне на възпитаничките й Емилия Борисова е получила диплом от организаторите на фестивала.
За Дарик-Разград тя съобщи, че следващата конкурсна изява за Градския мажоретен състав ще е за формацията от по-малката възрастова група. На 1 юли те ще участват в мажоретния фестивал „Русе-ритъм и марш”.

Мажоретките обраха наградите на фестивала Златен помпон
ЦПЛР ЦРД-Разград

Мажоретките обраха наградите на фестивала Златен помпон
ЦПЛР ЦРД-Разград