Кметът на Кубрат назначи първия си заместник, в петък – и втория
Кметът на Кубрат назначи първия си заместник, в петък – и втория / Радка Минчева, архив

Двама конкуренти в предизборната борба влизат в екипа на новия кмет на Кубрат. Бюрхан Исмаилов съобщи за Дарик, че вчера е назначил за свои заместник Красимир Великов, а в петък ще бъде заета и втората подобна позиция – на поста ще е Нина Цонева. Великов бе кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кубрат, а Цонева – на Реформаторския блок. Преди балотажа и двете политически сили подкрепиха кандидата на местната коалиция „Време за промяна“. Ще разчитаме на ГЕРБ и РБ за подкрепа на предложенията ни и в Общинския съвет – каза Исмаилов, с което отново затвърди позицията си, че смята да управлява в коалиция и разбирателство с останалите партии.

Кметът на Кубрат назначи първия си заместник в петък  и втория
netinfo

Бюрхан Исмаилов допълни, че и в структурата на общинска администрация вероятно ще има промени, тя ще бъде обсъждана на първата работна сесия на новия местен парламент, която вероятно ще е в края на ноември. Обмисля се включване в нея и на трети заместник, но засега това е само един от обсъжданите варианти, няма такова решение. Не са разпределени все още и ресорите на новите заместник-кметове.

Исмаилов е първият от новите кметове в Лудогорието, който обяви официално екипа, с който ще работи, при това дни след като положи клетва на новия пост.