Кешеру – футболист на годината според феновете, получил и още две награди
Кешеру – футболист на годината според феновете, получил и още две награди / www.ludogorets.com
Клаудиу Кешеру е футболист №1 на Лудогорец за 2018 г. в класацията на привържениците, организирана от Green Front. Това съобщават от пресслужбата на клуба. Румънският нападател бе награден на специална церемония в читалище "Развитие" в Разград снощи.
"Тази награда е не само за мен, но за целия отбор, за всички, с които работим и за всички фенове", каза голаджията. Кешеру е определен от феновете също така за най-раздаващ се футболист и най-добър нападател.
На второ място в класацията "Футболист на годината“ в Лудогорец остана Марселиньо, а трети е Джоди Лукоки, отличен и с приза за най-добър халф.
За най-добър треньор феновете определиха Радослав Комитов, който отскоро е и директор на футболната академия. Призът за най-добър защитник бе връчен на Натанаел. Най-добър вратар на 2018 година на Лудогорец е Ренан дос Сантос, а носител на наградата "откритие на сезона" стана бранителят Антон Недялков. За най-добър млад талант бе определен Доминик Янков.
Възстановяващият се от контузия вратар Владислав Стоянов бе отличен с приза "Железен орел", докато плакети "Зелено сърце" получиха капитанът Светослав Дяков, управителят на "Агроспектър 2000" ООД Божинел Христов и председателят на фен клуб "Green Front 09" Светлан Иванов. Награда получи и изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев.
Всички футболисти на Лудогорец получиха грамоти от организаторите, а за половинките им бе осигурено по мускалче българска роза.
Събраните над 3030 лева от събитието ще бъдат предоставени за приюта за кучета в Разград – информира още от клуба.
Музикални гости на церемонията са били група „Скандау”, по снимките на сайта на „Лудогорец” става ясно, че един от членовете й – бившият футболист Йонислав Йотов – Тото – е показал фенски симпатии към шампионите, излизайки на сцената с фланелка на „Лудогорец”.

Кешеру  футболист на годината според феновете, получил и още две награди
www.ludogorets.com

Кешеру  футболист на годината според феновете, получил и още две награди
www.ludogorets.com