/ Фейсбук
Фенове на „Лудогорец“ започват кампания в подкрепа на лидера на фен фракция Светлан Иванов, на когото заради една запалена факла Районен съд-Разград постанови забрана от 2 години и половина за посещение на спортни мероприятия.

Кампанията е мирна и се провежда във фейсбук с поставяне на корицата на профила на колаж от снимки на лудогорски фенове с факли от мачове на шампионите.

Ето посланието на феновете:

„Преди два дни съдът наложи отвратителната забрана от 2 години и 6 месеца на председателя на Грийн фронт Светльо да посещава мачове на любимия му отбор. Не, Светльо не се е бил с полицаи, той не е хвърлял бомби, не е трошил седалки, не е хвърлял предмети по терена, не е малтретирал мирни фенове. Запалил е факла. Една.

Ние, представителите на всички фенклубове на „Лудогорец“ приемаме наказанието, защото уважаваме законите на България. И го показваме години наред. На нашите мачове няма  хулигански прояви и често търпим подигравки на феновете на останалите отбори заради това.

Нашето най-голямо прегрешение е, че палим факли. Да, „Лудогорец“ няма хиляди ултраси, от които полицията да трепери. Но „Лудогорец“ има стотици хиляди привърженици в цяла България, които в момента са възмутени от различния аршин. Ние, феновете на Лудогорец“ , смятаме, че Светльо не е престъпник. Не са престъпници и момчетата, и момичетата от „Грийн фронт“. З

атова започваме мирна кампания: Аз подкрепям Грийн фронт!!! Нека всеки, който е възмутен от различния аршин, да си сложи снимката на корицата във Фейсбук.“