Наградените деца от ДАС „Дъга“ и Клуб „Слово“ към ЦПЛР-ЦУТНТ с техните ръководители Йорданка Стоянова и Веселина Йотова
Наградените деца от ДАС „Дъга“ и Клуб „Слово“ към ЦПЛР-ЦУТНТ с техните ръководители Йорданка Стоянова и Веселина Йотова / ЦПЛР ЦУТНТ-Разград
Девет деца от област Разград са спечелили награди от националния конкурс „От Коледа до Васильовден“, който се организира от Националния дворец на децата и е включен в Националния календар на Министерството на образованието и науката за изяви по интереси на децата и учениците
В раздел „Литературно творчество“ с тема „Коледа е, стават чудеса“ четири награди за проза имат възпитаници на Клуб „Слово“ към ЦПЛР – Център за ученическо техническо и научно творчество в ръководител Веселина Йотова. Втора награда в първа възрастова група е спечелила второкласничката Еда Селим с разказа си „Чудото на Цвети“. Тя е ученичка в ОУ„Н. Й. Вапцаров“-Разград. В същата възрастова група поощрителна награда има Десислава Иванова от III кл. в същото училище, тя у участвала с разказа  „Коледно чудо“. Във втора възрастова група на трето място е класиран Даниел Петров от VI кл в СУ”Христо Ботев”-Разград с разказа си със същото заглавие „Коледно чудо“. Втора награда в трета възрастова група печели Кристина Янакиева от VIII кл. за разказа  „Опасното коледно чудо“. Кристина е ученичка в ПГПЧЕ„Екзарх Йосиф“.
Три награди са спечелили в конкурса възпитаниците на Йорданка Стоянова от Арт студио „Дъга“. Те са участвали в раздел „Приложно изкуство“. Във втора възрастова група в подраздел „Сурвачки“ - за изработено от него коледарското дърво за царя на коледарите на първо място е класиран Кристиян Пламенов от 6 клас в ОУ „Отец Паисий“-Разград. В първа възрастова  група в същия подраздел трета награда е получил Христофор Владимиров от СУ”Христо Ботев”, който направил коледарска гега. В раздел „Кукли“ в по-голямата възрастова група втора награда за куклата „Коледарче“ печели  Данаила Владимирова от VIII кл., в ППМГ„Акад. Никола Обрешков“-Разград.
В първа възрастова група в раздел „Етнография – автентични разкази за живи и днес народни обичаи от Коледа до Васильовден, предания, легенди“ са наградени и две деца от ОУ”Отец Паисий”-село Дянково. Трета награда е спечелил Ерай Ниязи,  а поощрителна награда - Ибрахим Ибрахимов. И двамата са от класа на Катинка Пенева.