Дерменджиев: Играхме много слабо, поздравявам "Ботев" за успеха
Дерменджиев: Играхме много слабо, поздравявам "Ботев" за успеха / Радка Минчева, архив
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че тимът му се е представил изключително слабо на терена при загубата с 1:2 от Ботев Пд във финала за Купата на България. Наставникът на “орлите” поздрави новия носител на трофея и допълни, че съжалява за пропуснатия дубъл.
“Може да съжаляваме само. Поздравявам Ботев за спечелената купа. Изиграхме значително слаб мач, но в крайна сметка има и такива мачове. Искам да поздравя футболистите за цялостната година, но във футбола е така. Връщане назад няма”, каза Дерменджиев.
“Имахме шансове и възможности, но резултатът е 2:1. Доста концетрирани бяха футболистите, но целият отбор допусна доста грешки в защита”, допълни той.
“Отборът можеше да направи дубъл след едно такова силно представяне тази година. Само може да съжаляваме, но нищо не може да се върне”, каза още наставникът на “орлите”.
“Доста от футболистите ще са в почивка. Имаме готови контроли и знаем къде ще се подготвяме през лятото. Ще изчакаме футболистите да починат през следващите две седмици и започваме предсезонна подготовка за квалификационната фаза в Лига Европа”, завърши Дерменджиев.
Как протече мачът вижте ТУК.