Трима от Локо Пд пропускат днешната контрола, Даксон се прибира утре
Трима от Локо Пд пропускат днешната контрола, Даксон се прибира утре / plovdiv24.com

Трима футболисти на Локомотив Пд ще пропуснат днешната контрола срещу Локо Сф. Защитниците Георги Мечечиев и Петър Кюмюрджиев са повалени от вирусно заболяване и отпадат от сметките на Драган Канатларовски за мача довечера.

Вратарят Кирил Акалски продължава да изпитва болки в левия глезен и също остана в Пловдив. Стражът разтегна връзки още на лагера в Банско и не е взел участие в нито една контрола на отбора си досега.

Двамата тествани сърби Павле Делибашич и Боривое Ристич вече са в родината си и също няма да участват в спаринга срещу столичните железничари. Причина за това са изтеклите им вчера визи за пребиваване в страната ни. Нападателят Делибашич е одобрен от наставника на „смърфовете” и ако Галя Топялова приеме личните му условия, Павле ще подпише с „черно-белите”.

Същевременно от клуба съобщиха, че утре в 10 часа в България пристига Даксон да Силва. Бразилецът пропусна повече от 20 дни от подготовката на своите съотборници заради визови проблеми, които му попречиха да напусне родината си.