След балотажа затварят част от бул. Шести септември и ул. Младежка, 22 с променен маршрут
След балотажа затварят част от бул. Шести септември и ул. Младежка, 22 с променен маршрут / Община Пловдив

От 19:00 ч. днес до 00:30 ч. в понеделник се затварят за движение двете платна на бул. „Шести септември“ в отсечката между бул. „Васил Априлов“ и бул. „Копривщица“. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта”.

Временната организация на движение се въвежда във връзка с втория тур на изборите за президент и вицепрезидент на Република България, като целта е да се улесни достъпът на представителите на секционните избирателни комисии до РИК, която работи в сградата на областната администрация.

Заради изпълнението на нормалната работа на 17 РИК за провеждане на втория тур от президентските избори ОП „Организация и контрол на транспорта“ информира, че днес от 17:00 ч. до 06:00 ч. на 14.11.2016 г. /понеделник/ ще бъде спряно движението и паркирането на пътни превозни средства по ул. „Младежка” от кръстовището с ул. „Пенчо Славейков” до площад „Никола Мушанов”.

Маршрутът на автобусна линия №22 от градския транспорт се променя, както следва:

В посока ул. „Младежка“ – Пречиствателна станция: спирка №1022 – ул. „Младежка“, надясно по бул. „Копривщица“ /изток/, надясно по бул. „Марица-юг“ – спирки №373, 374, надясно по бул. „Васил Априлов“ – спирка №451, наляво по бул. „Шести септември“ – спирка №116, и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. „Шести септември“ – спирка №142 – сладкарница „Неделя“, десен завой по бул. „Васил Априлов“, спирка №383 – ресторант „Стадиона“, десен завой по ул. „Янко Сакъзов“, ляв завой по ул. „Чардафон“, спирка №384 – ЦКБ, ляв завой по бул. „Марица-юг“, спирка №385 – „Марица 1“ /север/, спирка №386 – „Марица 2“ /север/, ляв завой по бул. „Копривщица“ /изток/ - спирка №1022 – ул. „Младежка“.