Славчо Атанасов: Ще правя публичен отчет всяка година в Античния театър
Славчо Атанасов: Ще правя публичен отчет всяка година в Античния театър / netinfo

Догодина по това време ще направим публичен отчет за първата година от мандата пред всички вас – гражданите на Пловдив – тук в Античния театър. Това заяви в речта си при откриване на предизборната си кампания тази вечер кандидат-кметът на ГЕРБ-ВМРО Славчо Атанасов. Ще правим това и всяка следваща година до края на мандата, за да не забравим откъде сме тръгнали, обеща той пред съпартийците, коалиционните партньори и симпатизантите си.

„Пловдив има нужда от промяна” – това е девизът на предизборната кампания на Атанасов. Пловдив има нужда от управление с човешко лице, добави кандидат-кметът пред публиката, изпълнила Античния театър. Той се ангажира със създаването на граждански съвети във всички райони на града под тепетата по подобие на сформирания в район „Тракия” и заяви, че такъв съвет ще бъде създаден и към Община Пловдив. Целта е гражданите да бъдат коректив на управлението и да могат да упражняват контрол над местната власт, подчерта Атанасов.

С фолклорния спектакъл на ансамбъл “Българе” “Това е България” бе открита предизборната кампания на кандидата за кмет от ГЕРБ-ВМРО. На откриването присъства лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, който представи Славчо Атанасов и кандидатите за районни кметове пред симпатизантите на коалицията. Черна котка, разхождаща се по сцената, разсмя публиката, докато траеше представянето на кандидатите. Ако се вярва на великото произведение на Михаил Булгаков „Майсторът и Маргарита", това е на късмет, пошегува се Славчо Атанасов.

Преди това Каракачанов, Атанасов, пловдивският лидер на ГЕРБ ген. Йордан Кюмюрджиев и членовете на коалиционните партньори преминаха по Главната улица и уличките на Стария град, предвождани от градския духов оркестър.