/ ОД на МВР-Пловдив
Нападател с противогаз е извършил въоръжен грабеж в пловдивското село Труд. За по-малко от минута и половина бандитът влязъл в обекта, заплашил с газов пистолет служителя на касата, стрелял във въздуха с оръжието, повалил го на земята и обрал наличните пари. 

Въоръжен ограби банков клон в София

В мрежата изтече и видео, на което се вижда нападението. Според директора на ОД на МВР-Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев, нападателят е взел от касата на бензиностанцията 1500 лв.

Пловдивски полицаи ще лежат 6 години в затвора за грабеж и рекет

По думите му сигнал за грабежа е подаден около 2:00 аса тази нощ. На място са изпратени екипи на Криминална полиция Пловдив и РУ Труд. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия нападателят е задържан около 10:30 ч. днес. 

Въоръжен грабеж на пътя край Елин Пелин

По данни на полицията той е рецидивист с дълго криминално досие - имал 23 присъди, 16 от които за кражби, а също и за грабежи. Това е първият му въоръжен грабеж. Той е карловското село Отец Паисиево.

Бандитите, ограбили казиното в Карлово, вече са зад решетките        

Арестуван е за 24 часа по Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство за грабеж, наблюдавано от Окръжната прокуратура в Пловдив.

Бензиностанцията се охранява от частна охранителна фирма.