Обявяват най-добрите зъболекари и зъботехници за 2013-та
Обявяват най-добрите зъболекари и зъботехници за 2013-та / sxc.hu

Мениджърът на дентална практика” за 2013-та година ще бъде избран на официална церемнония тази вечер в Новотел Пловдив.  Ще бъдат обявени и носителите на зъболекарските Оскари. Рекорден брой са участниците тази година – 13 дентални практики и 5 зъботехнически лаборатории. Кандидатите са от Асеновград, Варна, Враца, Русе, Пловдив, Плевен, София, Тутракан, Хасково и Шумен.

Конкурсът се провежда за 5-та година, като този път ще бъде даден и приз „Изборът на пациента”. Участниците се състезават в три основни категории – Мениджър на дентална клиника, Мениджър на дентален кабинет и Мениджър на зъботехническа лаборатория.

Целта на конкурса е да отличи професионалисти, които имат успешни практики и прилагат принципите на съвременния мениджмънт. Един от основните критерии, по които се оценяват кандидатите е наличието на комфорт и нова лечебна среда.

Организатори са професионалното издание на българските зъболекари „Стоматологичен свят”, Асоциацията на денталните дилъри и Асоциацията на денталните мениджъри. Конкурсът се подкрепя от Българския зъболекарски съюз, Съюзът на зъботехниците и Сдружението на българските зъболекари.