„Любовен маратон” за Свети Валентин
„Любовен маратон” за Свети Валентин / НАРД

Любовен маратон се организира на Главната в Пловдив по повод Деня на влюбените - Свети Валентин. Организатор е Клуб „Ела изгрей" към Национален алианс за работа с доброволци. В Любовния маратон има игри за всички - обвързани, завързани, отвързани и необвързани. Ще се подаряват традиционните червени балони - сърца и ще се промотира безрисковото сексуално поведение.

Ако на този 14 февруари ви се прави нещо различно, интересно и забавно - елате на Главната /до Централна поща/между 14.30 и 16.30ч. При лошо време /сняг и дъжд/ събитието ще се проведе във фоайето на Шопинг център "Хали".

По същото време доброволците от Център за работа с доброволци в Професионална Гимназия по Електротехника и Електроника, организира инициатива „ Пъзел от любов". Всеки клас ще получи парче от пъзел, в което да напише своето любовно послание - интересно, свежо и младежко. На 14 февруари, точно в 10:20 часа на третия етаж на гимназията, всички ученици ще се съберат заедно и ще подредят пъзела на любовта, оформяйки едно голямо сърце, събрало добрите мисли на всички ученици.