/ Снимка: БГНЕС
Задържаха 8 души за сбиването в пловдивско заведение
102212
Задържаха 8 души за сбиването в пловдивско заведение
  • Задържаха 8 души за сбиването в пловдивско заведение
Всички участници в сбиването в пловдивското заведение са установени. 8 от тях са задържани, като шестима са в 6-то РПУ в Пловдив, а други двама са задържани във Варна. Това заяви директорът на пловдивската полиция старши комисар Йордан Рогачев.

Свидетели разказват за погрома в пловдивско заведение (ВИДЕО)

"Единият от тях е обявен за общодържавно издирване, тъй като е извън пределите на страната. До края на деня, вече е установено, ще бъде задържано и десетото лице, което е участвало в погрома на въпросното заведение", каза старши комисар Рогачев.

Мария Василева


Мъже с маски потрошиха пловдивско заведение (ВИДЕО)

"След прецизиране на събраните към момента доказателства, Прокуратурата взе мярка от 72 часа на двама от участниците в този скандал. Повдигнато им е обвинение за извършването на хулигански прояви. Мярката започва да тече от този момент. Предстои прецизиране на обвиненията и на останалите участници в погрома", допълни Рогачев.
 
Футболни хулигани вилняха в заведение (ОБЗОР)

Инцидентът стана на 31 август преди градското дерби между "Ботев" и "Локомотив"-Пловдив. Шефът на полицията в града на тепетата се закани да не допусне подобно поведение да смущава реда в града.