Феновете на Локо Пд поискаха среща с Галя Топалова
Феновете на Локо Пд поискаха среща с Галя Топалова / topsport.ibox.bg

Привържениците на Локомотив Пд реагираха на събитията, случващи се в любимия им отбор в последните няколко дни и открито поискаха среща с президентът на клуба Галя Топалова.

Близо 100 запалянковци на Локомотив Пловдив се събраха на стадион "Локомотив" вчера, броени часове след поредната порция обезпокоителни рокади в щаба на „черно-белите”.

От Лаута бяха натирени последователно Красимир Димитров, Васил Камбуров и д-р Здравко Тарълов. И тримата са част от колектива стигнал до историческата шампионска титла през 2004 година ия отбор.
Ето и позицията привържениците на Локомотив:

Г-жо Топалова,
Общото мнение на феновете на Локомотив Пловдив е, че публично и многократно заявените от Вас амбиции спрямо ПФК "Локомотив 1936" Пловдив са неизпълнени. След всичко случващо се напоследък с любимия ни отбор сме убедени, че същите няма да се осъществят и занапред, тъй като политиката Ви ярко контрастира с реалността.
Също така, ние не приемаме откровената, безпардонна гавра с емблематични за клуба и историята му личности и отказваме да останем безучастни към случващото се в нашия отбор.
Каним Ви на среща с наши представители в удобни за Вас време и място, не по-късно от 7 юни 2008 г. Настояваме за Вашето лично присъствие на срещата, а не на Ваш пълномощник, тъй като в качеството Ви на собственик на клуба, Вие носите отговорността за неговото състояние и развитие.
В случай, че такава не се състои, това окончателно ще ни убеди, че заедно нямаме бъдеще и ще предприемем всички необходими мерки.

Феновете на Локомотив Пловдив