хванаха джигит след луда гонка
хванаха джигит след луда гонка / netinfo
Хванаха арогантния шофьор след луда гонка
Агресивен и изключително арогантен шофьор се сбил с двама полицаи в Пазарджик, които едва го озаптили, едва след като го закопчали с белезници. Екшънът станал на изключително натоварената ул. „Мильо войвода” край Търговия на едро пред погледите на стотици втрещени очевидци.

39-годишния пазарджиклия нарушил грубо правилата за движение, като направил обратен завой при колони от автомобили и на шосе с двойна непресечена линия. Това дало повод на екипа от близка патрулка да поиска да го провери. Мъжът не спрял на вдигнатата палка и дал газ в опит да избяга. Започнало преследване. На няколко пресечки от мястото бил засечен и спрян. Тогава нападнал униформените първо с псувни и обиди, а после – с юмруци, като успял да нанесе удари и на двамата. Накрая те успели да го повалят на земята и да го озаптят с белезници.

Проверката показала, че агресивният шофьор карал с изтекла шофьорска книжка и без предпазен колан.

Побойникът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано полицейско производство за хулиганство. С постановление на Районната прокуратура в Пазарджик срокът на ареста му е удължен на 72 часа, работата по документиране на случая продължава.

Автопатрул от полицейското управление във Велинград пък залови пореден водач без книжка на нерегистриран мотоциклет без табели. 44-годишният нарушител бил засечен да препуска с возилото по улиците на град Дорково. Спрямо нарушителя е образувано бързо полицейско производство.

На идентичен случай се натъкнаха полицаи и през миналата седмица – тогава служители на реда от участъка в Лесичово заловиха пиян без книжка да кара с бясна скорост мотор без номера по улиците на село Боримечково.