44 000 се събраха за Ники само за седмица
44 000 се събраха за Ники само за седмица / netinfo

Седмица след старта на кампанията „Кауза Ники“, вече са събрани 44 000 лева за лечението на 23-годишния пловдивчанин Николай Попов, който дни преди Бъдни вечер е диагностициран с остра лимфобластна левкемия. Това съобщават в Социалната мрежа неговите родители, които изразяват дълбоката си признателност към хилядите хора, които до момента са подали ръка на сина им.

В рамките на 7 дни бяха организирани множество събития за набиранено на необходимите 200 000 евро за лечението на Ники – концерти, благотворителни базари, поставени бяха кутии за дарения в различни части на Пловдив, а 17-годишна ученичка дари всичките си спестявания в името на каузата.

В събота своята подкрепа ще изразят пловдивски салса танцьори, които организират специално кубинско парти, посветено на „Кауза Ники“.

Зад кампанията официално застана и ПФК Ботев и феновете на жълто-черните, които организират благотворителен търг с ценни артикули на отбора. Той ще се състои тази неделя (17 януари) от 19:12 часа в конферентната зала на базата в Коматево.

/Всички артикули и информация за тях, може да намерите ТУК/

А ето как Ники благодари на всички, които го подкрепят в Социалната мрежа:

"Днес се събудих както обикновено и нямах никаква представа какво ми предстои. Целият ми ден бе изпълнен с емоции, и това се случва благодарение на всички вас! Не спирате и за миг да ме зареждате с положителна енергия и оптимизъм. Благодаря на всеки един, нямате представя колко съм щастлив , че съм обграден от хора като вас! Днес се събудих както обикновено, но ще заспя, както никога до сега !!!"

Николай Попов

Ако искате да помогнете за лечението на 23-годишният Николай Попов, може да го направите по следния начин:

ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) 
IBAN: BG42CECB979040C4360100 (в лева)
ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) 
IBAN : BG56CECB979044C4360100 (в евро)
Николай Тодоров Попов

Дарения чрез PayPal можете да направите тук: bacepoppy@gmail.com

Скоро в страницата на кампанията в Социалната мрежа ще бъде публикуван и DMS номер, на който можете да подкрепите Ники със смс.

44 000 се събраха за Ники само за седмица
netinfo