Благотворителен търг за лечението на Ники, организират феновете на Ботев-Пловдив
Благотворителен търг за лечението на Ники, организират феновете на Ботев-Пловдив / Социалните мрежи

Феновете на Ботев Пловдив събират ценни арткули на "жълто-черните", които тази неделя (17 януари) ще пуснат на специален благотворителен търг в подкрепа на кампанията за набиране на средства за 23-годишния Николай Попов, страдащ от левкемия.

Търгът ще се състои залата за пресконференции на клубната база на канарчетата, като са поканени всички, които искат да се включат в кампанията и да помогнат на семейството на Ники. Началният час на събитието е 19:12 часа.

До деня на търга, в магазина на Клуба на привържениците на Ботев на ул. "Нестор Иванов" 1 в квартал Кючук Париж, ще се събират всякакви артикули, които могат да бъдат продадени, като на наддаването в неделя, цената им ще стартира от минимум 10 лева.

Сред артикулите, събрани до момента са футболна топка с автографите на много легендарни жълто-черни футболисти, първата фланелка на Тодор Неделев с националния отбор, като  тениската е от мача с Италия в Палермо.вратарски екипи и много други. Фен на Ботев-Пловдив пък дарява цялата си ценна колекция от фланелки.

Всички артикули и информация за тях, може да намерите ТУК.

Два дни преди Бъдни вечер, бившият възпитаник на ЕГ "Иван Вазов" Николай Попов е диагностициран с остра лимфобластна левкемия. За животоспасяващата операция на Ники са необходими непосилните за семейството му 200 000 евро.

Предстоят няколко месеца терапия в България, след което, с Божията помощ и подкрепата (надявам се) на много добри и отзивчиви хора, трансплантация на костен мозък в Германия.”, пише в Сциалната мрежа майката на Ники.

Ако искате да помогнете за лечението на 23-годишният Николай Попов, може да го направите по следния начин:

ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) 
IBAN: BG42CECB979040C4360100 (в лева)
ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (BIC: CECBBGSF) 
IBAN : BG56CECB979044C4360100 (в евро)
Николай Тодоров Попов

Дарения чрез PayPal можете да направите тук: bacepoppy@gmail.com

Скоро в страницата на кампанията в Социалната мрежа ще бъде публикуван и DMS номер, на който можете да подкрепите Ники със смс.

Благотворителен търг за лечението на Ники организират феновете на БотевПловдив
netinfo