Ученици от седем държави показват как се прави бизнес по време на 22-ото издание на изложението „Млад предприемач“. То се провежда днес и утре в Международен панаир Пловдив. В състезанието на учебно-тренировъчните фирми (ТФ ФЕСТ 2019) тази година се включват над 800 участници от 117 предприятия в България, Албания, Армения, Македония, Молдова, Румъния и Сърбия.
 
Дружествата развиват дейност в различни сфери: финанси и застраховане, козметика, бижута и облекла, храни и напитки, подаръци и сувенири, организиране на събития и туризъм, реклама, образование и др. Със свои щандове участват средни и висши училища, неправителствени и бизнес организации.
 
Бъдещите мениджъри ще водят преговори, ще сключват сделки и ще представят своите фирми. Те ще се надпреварват в 16 конкурса, сред които: за щанд, за екип и професионално обслужване, за каталог и рекламни материали, за уебсайт, за презентация, за най-добра банка, за защита на интелектуалната собственост, за сътрудничество с фирма-ментор. Ще бъдат избрани Мис и Мистър ТФ ФЕСТ.