Вицепремиер и министри пристигат в Плевен в близките дни
Вицепремиер и министри пристигат в Плевен в близките дни / dariknews

На 9 май 2014 г. от 18:30 часа в зала „Плевен" ще се проведе среща с доц. Даниела Бобева - заместник министър-председател по икономическото развитие, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация-Плевен. Преди това тя ще посети плевенска фирма, а непосредствено преди срещата, на която ще бъдат обсъждани въпроси като този за електронното правителство и други теми, свързани с ресора, който тя завежда, вицепремиер Бобева ще отговори на въпроси на медиите.

На 10 май 2014 г. от 17:30 часа в зала „Плевен" ще се проведе среща с Драгомир Стойнев - министър на икономиката и енергетиката.

На 12 май отново в зала "Плевен" на Областна администрация от 11:00 часа ще се състои среща с Десислава Терзиева - министър на регионалното развитие, на която се очаква да бъде разисквана работата по идейния проект, свързан с предстоящото изграждане на отсечката от АМ"Хемус" в Плевенския регион и други теми, отнасящи се пряко до развитието на Плевенския регион.

За същия ден - 12 май след обяд се предвижда да бъде направена първа копка на проекта за реконструкция на ул."Иван Вазов" в село Милковица, община Гулянци.