dps
dps / dariknews.archive
Народният представител от 44-то Народно събрание Велислава Кръстева, която беше избрана от листата на ДПС в Плевен, изрази благодарност към медиите в Плевен за добра съвместна работа в предизборната кампания. 

"Уважаеми колеги, скъпи представители на плевенските медии!

Благодаря ви! Благодаря ви за добрата съвместна работа и коректното отразяване на кампанията на ДПС в плевенския избирателен район.
За мен беше изключително професионално удоволствие да работим съвместно в тази предизборна кампания – първата, в която съм от страната на политиците, на кандидатите за спечелване на доверието на избирателите. Но вие знаете, че журналистическата закваска е за цял живот и моето сърце завинаги е отдадено на вашата професия, доскоро и моя.
Очаквам да продължим тези контакти, да бъдете до мен и моите колеги, до избирателите на ДПС и в работата ми като народен представител от плевенския избирателен район.

Принцип в кариерата ми е да отстоявам начинанията, за които съм поела отговорност. Работата на депутата е в неговия избирателен район. Работата ми като депутат от ДПС ще продължи през целия мандат, по начина, по който протече и кампанията ми – сред хората, във всяка къща и населено място в Плевенско.
Сигурна съм, че няма да съм сама в отстояването на справедливостта за хората. В това вие, плевенските журналисти ще сте с мен.

Поздрави и успехи!

Велислава Кръстева, ДПС - народен представител от 15 МИР Плевен