lager
lager / obshtina levski
Кметът на Община Левски Любка Александрова: „Аз съм тук и мога да ти бъда приятел…”
На 29-ти август, кметът на Левски Любка Александрова приветства с „добре дошли” всичките над 150 участници в Доброволчески лагер „Смелите мечти оставят следи” в рамките на Доброволческата програма на СОНИК СТАРТ.

lager
obshtina levski

За втори път град Левски е домакин на Доброволчески лагер под патронажа на кмета на общината: „Огромно удоволствие е да видиш как паркът на гаровия площад се изпълва с добро и мечти, с приятелство и прекрасно настроение, чувство на съпричастност и обща мечта”, сподели Любка Александрова. Тя пожела успех и  покани всички на концерта на Ицо Хазарта, който ще се състои тази вечер в центъра на Левски.

Управителят на СОНИК СТАРТ Миглена Маркова - Господинова благодари на Любка Александрова, на общинската администрация и на всички, които подкрепят доброто в дните на работа и предизвикателства. По традиция беше запален и Огъня на приятелството и на доброто.

lager
obshtina levski

Натюрморт, изработен от Евгени, приятел – доброволец, талантлив младеж на който се дава шанс, получи кметът на общината, като символичен жест към домакините.

lager
obshtina levski

От името на Дирекция социално подпомагане/ДСП/ Лена Романова приветства участниците и пожела ползотворна, екипна работа и взаимодействие и за напред, както през изминалите 3 години.

lager
obshtina levski

Управителят на СОНИК СТАРТ Миглена Маркова - Господинова  получи поздравителен адрес от изпълнителния директор на АСП. Над 150 участници в „работилнички на доброто”днес и утре ще преобразят парка пред жп гарата в Левски с различни дейности.

lager
obshtina levski

Участници в Доброволческия лагер са Центровете за обществена подкрепа в градовете Левски, Карлово, Първомай, Балчик, Драгоман и Червен Бряг: Центровете за настаняване от семеен тип в Левски, Карлово, Първомай, ,Драгоман и Червен Бряг: Дневен център за деца с увреждания в Карлово; Центровете за социална рехабилитация и интеграция в Левски, Балчик и Карлово; Защитено жилище за лица с умствена изостаналост и Дневен център за деца и младежи с увреждания гр. Червен бряг.

lager
obshtina levski