Смяна на общинското ръководство на ПП ГЕРБ обяви Цветан Цветанов в Плевен
Смяна на общинското ръководство на ПП ГЕРБ обяви Цветан Цветанов в Плевен / dariknews.archive

Смяна на общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Плевен беше поводът за посещението в града на зам.-председателя на партията и председател на парламентарната група на ГЕРБ в Парламента, Цветан Цветанов.

„Ще има временно ръководство, което ще се оглавява от Любка Костова. Тя ще стане общински ръководител и съм убеден, че по този начин ще можем да създадем малко повече импулс на организацията, и да може в диалог с общинските ни съветници, новото общинско ръководство да създаде по-добрата среда за работа с хората и да търсим решаване на техните проблеми, и с повече инициативи, които трябва да бъдат реализирани". Това каза пред медиите Цветан Цветанов малко преди началото на работната му среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Плевен и областта, която се проведе този понеделник.

В коментар за причините за смяната на общинското ръководство на ГЕРБ в Плевен, отдавайки дължимото на досегашното ръководство Цветанов каза, че досегашният негов председател Мартин Митев ще продължи да бъде негов член с оглед запазване на приемствеността.

„Искаме всичките останали членове на общинското ръководство да бъдат нови и да може по този начин да разтворим повече възможности за повече инициативи и да можем да стигнем до повече представители от различните секторни политики".

Цветан Цветанов каза още, че идеята е както в момента в ръководството има доктори, така да има и представители от сферата на образованието.

„Смятам, че по този начин ще дадем повече възможност за отваряне на структурата, и да противодействаме и на сегашните недобри политики, които се предлагат от местната администрация. Така ще отстояваме принципната си позиция - когато е добро за общината да бъде подкрепяно, но когато обаче не  е добро за общината, да даваме отпор на всички тези грешни политики, които могат да бъдат с тежки последствия за плевенчани и за Община Плевен", каза още Цветан Цветанов.

В работната среща участие взеха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, народният представител от ГЕРБ Владислав Николов и областният управител на Област Плевен Ралица Добрева.

Смяна на общинското ръководство на ПП ГЕРБ обяви Цветан Цветанов в Плевен
netinfo