Ще популяризират дейността на Областна администрация с рекламни чаши и USB-та
Ще популяризират дейността на Областна администрация с рекламни чаши и USB-та / netinfo
Ще популяризират дейността на Областна администрация с рекламни чаши и USB-та
25987
Ще популяризират дейността на Областна администрация с рекламни чаши и USB-та
  • Ще популяризират дейността на Областна администрация с рекламни чаши и USB-та

Термоустойчиви чаши, USB памети и банери ще се правят по проект, реализиран с европейски средства. В него, освен Плевенска областна администрация, са включени още 11 областни администрации от три района за планиране в страната. Проектът се нарича "По-добро обслужване чрез електронно управление в Северозападен, Северен централен и Североизточен район за планиране". Той е по Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансиран от Европейския съюз чрез Европейския социален фонди. Проектът е на стойност 28 298,50 лв. с ДДС.

Като част от него, днес в Плевен беше сключен договор за изпълнение на малка обществена поръчка с предмет "Дейности за публичност и информация по проект по ОПАК на Областна администрация Плевен". Целта на проекта е популяризирането на дейността на областните администрации, които са част от районите за планиране. Дейностите по проекта включват изработване на банери и рекламни материали, планиране и подготовка на публикации в медиите, организиране на пресконференции.

Очаква се в края на проекта като резултат да са проведени три пресконференции, да са изготвени четири банера, да има не по-малко от девет публикации в печатни медии и 6 излъчвания в електронни такива. По проекта трябва да са изготвени 50 броя калъфи за дискове, 206 метални термоустойчиви чаши и 279 броя USB RAM минимум 1 GB.