Седем години отпразнува структурата на ГЕРБ в Тръстеник
Седем години отпразнува структурата на ГЕРБ в Тръстеник / gerb.pleven

Седем години от създаването си отпразнува местната структурата на ГЕРБ в град Тръстеник. Тържеството бе организирано от общинското ръководство в Долна Митрополия на 14 юли 2014 г. На него присъства областният координатор на ГЕРБ Владислав Николов. Общинският ръководител Мирослав Траянов направи анализ на работата на местната структура, като акцентира върху резултатите от проведените избори за членове на Европейския парламент, провели се на 25 май 2014 г.

„Избирателната активност в община Долна Митрополия по време на Евроизбори 2014 бе 31.8%. За ГЕРБ гласовете са 24.14% от общия брой действителни гласове. ГЕРБ по резултат е втора политическа сила в общината, след БСП. ГЕРБ е първа политическа сила в гр. Долна Митрополия, гр. Тръстеник и с. Комарево. В с. Рибен, с. Победа, с. Ставерци и с. Славовица сме с изравнени гласове с БСП. В селата Крушовене, Брегаре, Горна Митрополия, Подем и Ореховица има много потенциал, който трябва да бъде използван.", отчете общинският ръководител Мирослав Траянов.

Владислав Николов поздрави присъстващите с празника и посочи, че структурите на ГЕРБ в община Долна Митрополия са едни от най-активните, членската маса расте, подновени са Младежки ГЕРБ и Жени ГЕРБ, изключителен заряд има и сред Старейшините.