Откриха 17-то есенно изложение Партньори на колела
Откриха 17-то есенно изложение Партньори на колела / archive.dariknews

„17 означава не само традиция, а и това, че изложението се превърна в една от достойните емблеми за нашия град“, каза кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков при откриването на поредното 17-то издание на Есенното изложение „Партньори на колела“ в Плевен. Той изказа благодарността си към„Партнерс Експо“-ООД като основен организатор и „Търговско-промишлената палата“, които осъществят изложението.

Откриха 17то есенно изложение "Партньори на колела"
netinfo

По повод поредното участие на автомобили, произведени в България, кметът ирази надежда в скоро време в Плевен да започне производство на автомобилни компоненти: “Дано най-после една двугодишна идея получи своята реализация и догодина да можем да кажем, че вече произвеждаме част от тези автомобили“, каза проф. Стойков.

Откриха 17то есенно изложение "Партньори на колела"
netinfo

Над 40 модела от  20 марки автомобили показва поредното есенно изложение „Партньори на колела“. Тази година новото е участието и на тунинговани автомобили от популярен в града клуб. Ще бъдат показани също и специални климатични уредби за автомобили.

Откриха 17то есенно изложение "Партньори на колела"
netinfo

Изложенито ще продължи до 13 октомври като на 12-ти ще бъде официалното му закриване с връчването на специалните награди за участие.