zelenogorski
zelenogorski / dariknews.archive
"Уверен съм, че в България ще има предсрочни парламентарни избори - или заедно с местните, или следващата пролет". Това заяви в пресклуба на БТА в Плевен Найден Зеленогорски - заместник-председател на политическа партия Движение "България на гражданите" /ДБГ/.
Ние в дясното политическо пространство трябва да намерим това, което ни събира, а не това, което ни разделя и да се опитаме да се обединим преди предсрочните парламентарни избори, добави той. В дясно ще ни обедини неволята, защото България има нужда от силна дясна експертиза, изтъкна Зеленогорски. Надявам се в силното отрезвяване и че може да се потърси дори и нов проект, посочи той.
ДБГ няма да участва в изборите за ЕП, защото не иска да участва в братоубийствените войни в дясното политическо пространство, е категоричен заместник-председателят на ДБГ. Ние не носим отговорност, че десницата няма да бъде заедно в тези евроизбори, а това е голяма беда за България, защото в страната е нужна дясната алтернатива, каза Зеленогорски./БТА/

zelenogorski
dariknews.archive