hor
hor / obs-pleven
Председателят на Общинския съвет на Плевен Мартин Митев пожела успех на абитуриентите на хорова формация „Звъника“ с диригент  Ваня Делийска.

hor
obs-pleven

Той беше гост на традиционния абитуриентски концерт в Арт галерията в Градската градина, с който момичетата и момчетата на „Звъника“ в сряда вечер пожелаха на „Добър час“ на своите дванайсетокласници.

hor
obs-pleven

„Аз и децата на „Звъника“ сме силно развълнувани, защото след този концерт ние ще се разделим с една част от нас“, обърна се към присъстващите Ваня Делийска и подчерта, че всеки един в залата има специално място за хора. „Във всички вас аз виждам прекрасни приятели. Вие сте нашата опора и нашата подкрепа, и за да ни има вече 34 години, то е по една единствена причина - това, че вие имате потребност от нас!“, каза Ваня Делийска.

hor
obs-pleven

„Вече 34 години всички вие пишете приказката за хорова формация „Звъника“. Убеден съм, че всяко едно от децата, преминали през хора от началото до днес, винаги ще носи в себе си частица от срещите в репетиционната зала и концертите, както и спомена за времето, когато са били част от този прекрасен екип“, сподели и председателят на Общинския съвет Мартин Митев. И допълни: „Това са деца от различни училища, които не са се познавали преди срещата си тук. Тези деца трябва да си паснат не само като гласове, но и като характери. Знам, че повечето от тях пеят в състава в продължение на 12-14 години, защото постъпват едва 5-годишни и си тръгват като абитуриенти. Този факт сам по себе си е достатъчно красноречив за атмосферата в „Звъника“ - атмосфера на едно голямо семейство!“

hor
obs-pleven

Мартин Митев посочи още, че малко градове в страната могат да се похвалят с такава хорова формация и подчерта, че „Звъника“ е част от много прояви на Община Плевен. Той пожела на децата и на г-жа Ваня Делийска да са здрави и все така да радват публиката със своето изкуство!

hor
obs-pleven

hor
obs-pleven