Ин витро центърът връчи годишните си награди
Ин витро центърът връчи годишните си награди / снимка: МЦ КИРМ Плевен

За трета поредна година Медицински ин витро център Плевен връчи Годишни награди в три категории. Те бяха дадени от доц. д-р Емилияна Конова, управител на центъра, на  коледно тържество в зала "Катя Попова".

Наградата "Специалист на годината" се дава на специалист от екипа на МЦ КИРМ, който е показал най-високо професионално развитие и е постигнал най-високи професионални успехи. Тази година наградата получи акушерката Красимира Маринова, която повече от 15 години първа е поемала живота в ръцете си  и която в продължение на три години в Ин витро център Плевен първа се среща с желанията и проблемите на потърсилите помощ семейства.

Наградата "Майка на годината" всяка година отива при една българска жена, извървяла дългия и труден път до своето дете, благодарение на силната си воля, дух, вяра и себеотдаване, в името на майчинството. Тази година тя е присъдена на Нели Стоянова от Плевен, която днес е щастлива майка на две деца - момиченце и момченце.

Ин витро центърът връчи годишните си награди
netinfo
 

Третата награда е "Плевенчанин на годината". По традиция тя се дава на наш съгражданин, с когото ин витро центърът се гордее. Тази година тя е за Никола Попов.

Концертът "Коледна магия" с участието на Хор "Гена Димитрова" бе подарък, който Центърът направи на плевенчани в чест на настъпващите Коледни и Новогодишни празници.