Георг Спартански
Георг Спартански / Николай Колев
„Човек гласува за по-доброто. Аз лично гласувам за това, да има последователност, почтеност, да има предвидимост, публичност и прозрачност в правенето на политика. Естествено, гласувам срещу нечистоплътни практики, срещу бандитизъм, срещу корпоративен вот. Срещу всичките тези уродливи явления, на които за съжаление на всички избори повече или а по-малка степен сме свидетели и срещу всички тях, ние масово негодуваме като граждани.

Вярвам в това, че гражданите на Плевен са интелигентни. Те са го показвали многократно и днес ще го покажат по един категоричен начин“. Това каза Георг Спартански, който е независим кандидат за кмет на Плевен малко след като упражни своя вот в Центъра за работа с деца в Плевен.

„Не мога да гадая, каква ще бъде активността, защото това е решение на избирателите. Денят е хубав, няма предпоставки за отказ от гласуване и всеки, който счита, че от вота му зависи по-доброто бъдещо развитие на общината, а и на държавата, трябва да гласува, защото е крайно време да разберем, че ние сме държавата. Държавата не е имагинерно понятие. Ние правим държавата и от нашия вот зависи, как ще се развива тази държава“, допълни Георг Спартански.