Джон Лоутън и БТР закриват Рок фестивал в Левски
Джон Лоутън и БТР закриват Рок фестивал в Левски / albena@

Легендарният вокалист на "Юрая Хийп" Джон Лоутън ще закрие тазгодишното издание на фестивала YOUTH MUSIC FEST - ЛЕВСКИ. Събитието е организирано от СОНИК СТАРТ ООД и Община Левски и ще бъде на 15, 16, 17 юли 2015 г.

Събитието е част от националната кампания на СОНИК СТАРТ „Равни под слънцето" и приема щафетата от YOUTH MUSIC FEST - Драгоман 2014.
Екипът на СОНИК СТАРТ тази година подготвя едно незабравимо преживяване за участниците в три дни, като осигурява ментори за всяка група в лицето на най-изявените музиканти в страната. Целта на СОНИК СТАРТ е да лансира, подкрепи и подаде ръка на млади таланти от цялата страна.

Младежките рок и поп банди ще огласят центъра на град Левски в изпълнение на авторски проекти и кавъри на хитови парчета от световната рок и поп музика. Творците ще имат възможност да се изразяват чрез музиката, като в ноти предават своите най - съкровени вътрешни преживявания. В музикалните изпълнения децата ще използват световен език, който не се нуждае от превод, защото музиката говори за душата, за мечтите и за предизвикателството.
За фестивалната програма ще се погрижат професионален водещ, екип на СОНИК СТАРТ и доброволците към Център за обществена подкрепа Левски.
Джон Лоутън, легендарният вокалист на рокгрупата "Юрая Хийп", ще бъде удостоен с честта да закрие тазгодишното издание на фестивала YOUTH MUSIC FEST - ЛЕВСКИ. Лоутън ще се качи на сцената пред Община Левски заедно с българската група Б.Т.Р..

YOUTH MUSIC FEST - ЛЕВСКИ ще стартира на 15 юли 2015 г. от 18:00 часа пред видеостените на сцената на Община Левски - бул. „България" № 58. Входът ще бъде свободен, уточниха от пресофиса на общината.

Заявките за участие тази година се приемат за лица над 14 години до 5 юни 2015 г. на адрес: levski1@sonikstart.eu Формуляр за участие може да се изтегли от уеб страниците: www. sonikstart.eu и www.levski1.sonikstart.eu.
За допълнителна информация - тел: 0888 818 510

Всички събития през тази година са под знака на 70 годишния юбилей на град Левски.