Дама от Плевен стана носител на приза „Мисис Дама на годината 2012
Дама от Плевен стана носител на приза „Мисис Дама на годината 2012 / archiv.DarikNews

Д-р Елиза Георгиева, управител и съсобственик на ДКЦ и МБАЛ „Св. Панталеймон" в Плевен, получи приза „Мисис Дама на годината 2012" в категория здравеопазване. Тя беше номинирана заедно с още 200 успели жени от страната, разпределени в 27 категории, като призът беше връчен само на девет от тях.

Идеята за учредяването на наградите е да бъдат намерени онези жени, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Търсени са дами, които са познати на обществото заради това, което сами са направили, а не са известни като „половинката на някого".

Д-р Георгиева е лекар от 21 години, специалист по образна диагностика и здравен мениджмънт. Освен като управляващ съдружник на МБАЛ и ДКЦ "Св. Панталеймон", тя е един от създателите на фондация "Св. Иван Рилски".

Дама от Плевен стана носител на приза Мисис Дама на годината" 2012
netinfo

Според д-р Георгиева, важните неща са тези, които остават и след нас, а да развиеш бизнес в България, който да дава възможност и на другите, не е лека задача. Като необходимо условие за успех, д-р Георгиева посочва изграждането на здрав екип.

Кредото й за успеха е човек да бъде търпелив и настоятелен в работата си.

Четвъртото издание на "Мисис Дама на Годината" 2012, се проведе на 30 март в Гранд хотел София.