ceco antov
ceco antov / dariknews.archive
„Г-н Цветан Антов като общински съветник винаги е заемал ясни и принципни позиции. Той беше единственият общински съветник, който заяви, че 5 зам.-кмета на Плевен са много и го каза съвършено честно и почтено пред всички, и на първо място пред кмета.
Второ – когато се коментираха местните данъци и такси, единствените съветници, които се противопоставиха на увеличението им бяха тези от ПП АБВ с лидер г-н Антов“. Това каза лидерът на ПП АБВ Румен Петков пред журналисти в пресклуба на БТА в Плевен. Той посочи още, че през периода на отминаващия мандат на настоящия Общинси съвет в Плевен са удвоени средствата за спорт.
„Цветан излъчва и достойнство и сила, и характер. Това са неща, които трябват на Плевен. Убеден съм, че ще структурираме силна листа, която също ще представим и съм сигурен в добрия резултат, защото всеки от АБВ може да каже, какво правим ние за града“, допълни Петков.
„Мисля, че е време Плевен да направи своя правилен избор. Смятам, че с познанствата, които имам може да се оправи спортната база в Плевен предвид това, че голямата част от средствата за спортните зали и за спортната инфраструктура се отпускат от държавната администрация", заяви пред медиите Цветан Антов. 
"Аз съм диалогичен човек и мисля, че мога да постигна разбирателство с всяка една група съветници в Общинския съвет, независимо от коя политическа група е", допълни Цветан Антов, който е областен координатор на ПП АБВ за Плевенска област.