/ Пресцентър Община Перник
При Станислав Владимиров се струпаха няколко кризи и той се справи, похвали го зам.-шефът на БСП
"Добрите управленци си личат в криза. При Станислав Владимиров се струпаха няколко кризи и той се справи”. Това заяви в Перник зам.-председателят на НС на БСП Кирил Добрев.

Двамата с кмета на общината разговаряха за приоритетите на Владимиров за развитието на Перник, както и работата, свършена до момента.

Добрев даде висока оценка на спешните и ефективни действия на пернишкия кмет, който в началото на мандата си успя да се справи в сравнително кратки срокове с жестоката водна криза, надвиснала над общината, и предпази града от хуманитарна катастрофа.

Станислав Владимиров представи краткосрочните и дългосрочните си идеи за развитието на общината, залегнали в програмата му за управление. Двамата с Добрев наблюдаваха монтирането на оградата на брега на река Струма пред Двореца на културата в Перник.

Това предпазно съоръжение се изгражда в отговор на многобройните молби на родители, чиито деца играят в района и необезопасеният досега бряг криеше сериозни опасности, съобщиха от пресцентъра на общината.