За Кърджали  с единен кандидат за кмет
За Кърджали с единен кандидат за кмет / netinfo
„За” единен кандидат за кмет и обща листа за съветници, издигнати от гражданите, се обявяват жителите на областния център. Хората не приемат позитивно партийни кандидатури. Това става по време на срещите по кварталите, инициирани от Гражданското обединение „За Кърджали”.

На последната си сбирка в неделя в комплекс „Резиденция-Кърджали” членовете на сдружението анализираха вече проведените срещи в „Байкал”, „Студен кладенец” и „Пазара”. Кърджалийци искат ново управление, като алтернатива на неефективното и монополно владеене на общината от ДПС, става ясно от разговорите с хората. Те подкрепят гражданската формула за участие в местните избори, предложена от сдружението.

По време на срещите жителите на областния център допълват с нови предложения списъците на кандидатите за кмет и за съветници. С някои от номинираните вече е разговаряно. Имената на тези, които са дали съгласието си да участват на предварителни избори, ще бъдат представени на обществеността на 12 август. Тогава ще се открие и щабът на Гражданското обединение „За Кърджали”. Той ще бъде на бул. „България”, до дружеството „Приятели на САЩ”.