Юношите старша възраст на ФК Велбъжд- футболисти или нещо друго?
Юношите старша възраст на ФК Велбъжд- футболисти или нещо друго? / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

За какво мислят юношите старша възраст на ФК "Велбъжд"?
За футбол- може би, но не на първо място! Разбира се, това не се отнася за всички момчета, защото има и такива, които дават всичко от себе си, но не стигат за един отбор. Така се случи нелепата загуба от последния в класирането на Елитната група до 19 години- "Любимец". Домакините постигнаха първата си победа в първенството, точно срещу "Велбъжд"- 3:2. Точен на два пъти за кюстендилци бе Любослав Александров.
"Това бе отбор, който трябваше да победим с 0:5. Изиграхме слаб мач. Отидохме с 15 футболисти, като от тях двама бяха дебютанти в групата от юношите младша възраст. Наложиха се 5- 6 промени в основния състав. Контузени са двамата централни защитници, десния бек бе друг. Чернев и Личина не се явиха в уречения час за пътуване", коментира пред Дарик старши треньорът Юлиян Кръстев.
Мерки- наказания?
Какви?
Футболистите на получават заплати. Единствените решения са - вразумяване или изгонване от отбора, но при крайното решение ОТБОР няма да има!
Футбол или гаджета и дискотеки? На някои пък, просто не им се пътува толкова надалеч.
Шанс за поправка дава следващия мач, той е на стадион "Осогово" в събота. "Велбъжд" посреща "Пирин 2001", начало- 16 ч.
Кюстендилци са 11- ти със 7 точки, след 7 кръга. "Пирин 2001" са 8- ми с 10 точки, след 3 победи, един равен и 3 загуби.