Вижте кандидатките за Девойка Кюстендилска пролет 2016
Вижте кандидатките за Девойка Кюстендилска пролет 2016 / Община Кюстендил

Представяме Ви "Тема в снимки"- "Момичетата- кандидатки за "Девойка Кюстендилска пролет 2016"- http://dariknews.bg/view_photo_topic.php?photo_topic_id=10347. Девойките са облечени в кюстендилски народни носии. Заедно, с имената им са изписани и номерата, на които можете да гласувате за Момиче на публиката.

Вижте кандидатките за Девойка Кюстендилска пролет 2016
netinfo

Конкурсът-спектакъл е на 19 март, на площад "Велбъжд", от 18, 30 ч. Предстои 50-то юбилейно издание на "Девойка Кюстендилска пролет".

ВИЗИТКИ

1.

№  1: МАРИАНА СВЕТОСЛАВОВА КОТОВА  на 17 години. Зодия Рак. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев", специалност „Електронна търговия". През свободното си време обича да рисува, да пее, чете книги и да ходи на кино.

Мечтае за  доходоносна работа, която да и доставя удоволствие. Мечтае винаги да постига целите си, както и да има семейство, което да я подкрепя, обича и цени.

Гласувайте за МАРИАНА СВЕТОСЛАВОВА КОТОВА на номер 1925, с текст латинско P1.

2.

№ 2: ПЕТЯ ИВАЙЛОВА ЗДРАВКОВА на 16 години. Зодия Рак. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев", специалност „Митническа и данъчна администрация". Обича да чете книги, да се разхожда с приятели и да танцува.

Мечтае да стане адвокат.

Гласувайте за ПЕТЯ ИВАЙЛОВА ЗДРАВКОВА   на номер 1925, с текст латинско P2.

3.

№ 3: АЛЕКСАНДРА БОЯНОВА СЛАВОВА на 17 години. Зодия Везни. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев", специалност „Митническа и данъчна администрация". Обича да танцува и да се разхожда с приятели. Мечтае един ден да бъде успяла жена.

Гласувайте за АЛЕКСАНДРА БОЯНОВА СЛАВОВА на номер 1925, с текст латинско P3.

4.

№ 4: БОРЯНА  БОРИСЛАВОВА АЛЕКСОВА на 17 години. Зодия Дева. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев", специалност „Митническа и данъчна администрация". Обича да спортува. Занимава се с фитнес и волейбол. Мечтае да продължи да се занимава  със спорт.

Гласувайте за БОРЯНА  БОРИСЛАВОВА АЛЕКСОВА   на номер 1925, с текст латинско P4.

5.

№ 5: КАТЕРИНА КИРИЛОВА ВАСИЛЕВА на 17 години. Зодия Рак. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев", специалност „Митническа и данъчна администрация". Танцува народни танци.

Обича да прекарва времето си  с приятели и семейството.

Гласувайте за КАТЕРИНА КИРИЛОВА ВАСИЛЕВА на номер 1925, с текст латинско P5.

6.

№  6: СИМОНА ДИМИТРОВА БОГДАНСКА на 17 години. Зодия Лъв.  Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев", специалност „Електронна търговия". Обича да пее,  да се разхожда с приятели  и да чета книги.Мечтае за семейство и хубава работа.

Гласувайте за СИМОНА ДИМИТРОВА БОГДАНСКА на номер 1925, с текст латинско P6.

7.

№ 7: МИРОСЛАВА ПЕТРОВА АНГЕЛОВА  на 21 години. Зодия Водолей.  Студентка в Университета за  национално и световно стопанство гр. София, специалност „Финанси и счетоводство". В свободното си време чете книги, разхожда се сред природата. Обича да прекарва времето си с позитивни и приятно настроени към живота хора.

Гласувайте за МИРОСЛАВА ПЕТРОВА АНГЕЛОВА на номер 1925, с текст латинско P7.

8.

№  8: ДАНИЕЛА СВЕТЛИЕВА ВАСИЛЕВА на 17 години. Зодия Лъв. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев", специалност „Митническа и данъчна администрация". Танцува народни танци.  Обича да се разхожда из природата и да посещава други градове със забележителности.

Мечтае да подобри танцовите си умения и да успее в живота.

Гласувайте за ДАНИЕЛА СВЕТЛИЕВА ВАСИЛЕВА   на номер 1925, с текст латинско P8.

9.

№  9: БЕАТРИС ЕВГЕНИЕВА ВЕЛИНОВА на 17 години. Зодия Везни. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев", специалност „Митническа и данъчна администрация". Занимава се с народно пеене и народни танци. Мечтае да стане  известна певица и да пее в Мистерията на българските гласове.

Гласувайте за БЕАТРИС ЕВГЕНИЕВА ВЕЛИНОВА на номер 1925, с текст латинско P9.

10.

№ 10: МАРГАРИТА НИКОЛОВА ПЕТРОВА на 17 години. Зодия Близнаци. Ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов". Специалност „Математика и информационни технологии". Танцува народни танци. Обича да пише стихове и да се разхожда с приятели. Мечтае да завърши висше образование и да посети Испания.

Гласувайте за МАРГАРИТА НИКОЛОВА ПЕТРОВА на номер 1925, с текст латинско P10.

11.

№ 11: БЕАТРИС БОРИСЛАВОВА НИКОВА на 16 години. Зодия Близнаци. Ученичка в ПГИМ „Йордан Захариев", специалност „Митническа и данъчна администрация". През свободното си време обича да се разхожда с приятели.

Гласувайте за БЕАТРИС БОРИСЛАВОВА НИКОВА на номер 1925, с текст латинско P11.

12.

№ 12: ЙОАННА ИВАНОВА ДИМИТРОВА на 16 години. Зодия Рак. Ученичка в ПМГ „Проф. Емануил Иванов". Специалност „Биология".  Прекарва свободното си време със своето семейство и близки хора. Обича да спортува и да посещава нови места. Мечтае за едно добро бъдеще, свързано с медицината.

Гласувайте за ЙОАННА ИВАНОВА ДИМИТРОВА на номер 1925, с текст латинско P12.