Среща с отборите от група Осогово
Среща с отборите от група Осогово / Влади Владимиров
Увеличават се отборите във футболна група “Осогово” за сезон 2017/ 2018 г. 15 тима бяха изпратили представители за участие в срещата организирана от председателят на Областния съвет на БФС- Кюстендил. През миналия сезон отборите бяха 13. Нови са тимовете на “Велбъжд”, Невестино и Жабокрът. От участие се отказа отборът на Багренци.

Теглен бе и жребият за първия кръг на 27 август. Изпадналият от Трета лига “Велбъжд” започва първенството с гостуване на “Руен”- Богослов, а отказалият се от участие в Трета Лига и миналогодишен първенец- ФК “Кюстендил” е домакин на “Славия”- Граница, на стадиона в Жабокрът.

Останалите двойки са:
“Елешница” Ваксево- Ябълково
“Струмска слава” Търновлак- “Ботев” Лозно
“Сините извори” Горна Гращица- “Спортист” Слокощица
“Копие” Копиловци- “Септември” Жабокрът
“Струма” Нов чифлик- “Левски” Коняво
Почива- Невестино.
 
Председателят на Областния съвет на БФС- Кюстендил Евгени Йорданов запозна представителите на отборите с някои важни текстове от Наредбата за първенствата и турнирите, както и с изискванията на футболния съюз за картотекиране и оформяне на документите преди началото на новия сезон. Обърнато бе внимание на отборите за подготовката на терените и очертаването им преди всеки двубой. Йорданов благодари за подкрепата на Община Кюстендил и кметът Петър Паунов за група “Осогово” и през новия сезон.

Среща с отборите от група Осогово
netinfo

Среща с отборите от група Осогово
netinfo

Среща с отборите от група Осогово
netinfo

Среща с отборите от група Осогово
netinfo

Среща с отборите от група Осогово
netinfo

Жребият бе организиран от Огнян Пешев, началник “Първенства и турнири” към Областния съвет на БФС. Като инструктор към Съдийската комисия, Пешев презентира  на мултимедия и разясни последните промени в Правилата на играта. За коректно отношение и взаимно уважение призова председателят на Съдийската комисия Владимир Владимиров.

Днес председателят на Областния съвет на БФС- Кюстендил Евгени Йорданов ще има среща с представителите на отборите от група Рила, където също се очаква да има ръст на отборите- участници.
 
Дарик- Кюстендил