Секс скандал разтърси поделението на Български пощи в Дупница
Секс скандал разтърси поделението на Български пощи в Дупница / Маргарита Петрова,Дарик радио

 Уволненият преди няколко месеца Димитър Новачки събра смелост, за да разкрие пред журналисти причините за неговото отстраняване. По думите му Наташа Христоскова е искала да го отстрани от работа веднага след като те са приключили интимните си отношения преди около година. Връзката между шеф и подчинен е продължила близо година и половина. През този период те са имали добри взаимоотношения, при раздялата си, която била взаимна по думите на Новачки. Те са  се разбрали да не смесват личните със служебните отношения.

Преди няколко месеца ви разказахме, как 28 годишният Димитър Новачки е извикан в кабинета на началника на пощенската станция в Дупница и му е обяснено, че трябва да си подаде молбата за напускане, тъй като животът му е застрашен.

 Два дни преди Новачки да бъде извикан на „червеното килимче" той, заедно с шефката Наташа Христоскова, една служителка в пощата, Димитър Новачки и още две момчета били в един от хотелите на Рилския манастир на почивка. Новачки разказа, че Христоскова се почерпила повече от необходимото, късно през нощта те все още купонясвали, тогава Новачки им казал да намалят музиката, на което Христоскова отговорила да не се занимава много защото в понеделник ще е на червения килим. След този разговор те отишли в друга стая, където да продължат купона. На другият ден Новачки разбрал от съседите на етажа, че през нощта освен силна музика имало и оргия. Според Димитър Новачки, той е уволнен освен заради прекратените интимни отношения с шефката си, но защото знае за нейните връзки с други мъже. В кабинета й също били правени оргии, в извънработно време и през нощта - разказа още Новачки. Още при предишният директор Христоскова се е опитвала да го отстрани, но не е успявала.

Димитър Новачки в момента обжалва заповедта за уволнение, която му бе връчена само няколко дни преди да изтече срока за обжалване и след като случаят стана достояние на медиите.

Всички слижители на пощата, които са имали досег с ценни пратки до селата са разпитвани от Икономическа полиция, тъй като били установени липси от 600 лв. каза пред журналистите Новачки.

Наташа Христоскова не бе открита за коментар. Редакцията на Дарик е готова веднага да публикува нейната позиция.

 Охраната в пощата в Дупница обясни, че кабинета й е заключен и я няма, въпреки, че беше в работно време. Друга служителка на пощата обясни, че Наташа Христоскова не е упълномощена да дава изявления.