Кюстендил
Кюстендил
Мюзикълът „Коса” (“Hair”) ще бъде представен в Кюстендил.това ще стане на 6 април от 19 часа в Общински драматичен театър.
„Коса” е дванадесетият мюзикъл, който “Broadway Performance Club” (“Клуб Бродуей”) ще представи на българската публика тази пролет. Мир, любов, свобода, толерантност, щастие - тези думи описват духа на “Коса” - първият рок мюзикъл, който превръща контракултурата в изкуство.
Проследете историята на група политически активни, дългокоси хипита, които мечтаят за „Епохата на Водолея“ и се бунтуват срещу задължителната военна служба във Виетнамската война. Младият Клод Буковски е изправен пред дилемата: да постъпи в армията или да изгори повиквателната си... Ще отреже ли косата си героят на хипитата?
Клуб “Бродуей” ще представи най-успешния мюзикъл в историята на жанра като концерт-спектакъл на английски език с български субтитри под съпровода на Saltfield Inc.

В главните роли зрителите могат да видят Никола Миланов, Боян Златарски, Валентина Станева, Евгения Трифонова, Борис Дечев, Георги-Никола Траянов и Десислава Арнаудова.
Продуцент на мюзикъла е Николета Манчева, а режисьор - Елизабет Иванова-Гибсън. Хореографията е изготвена от Симона Янева, Алексия Коколиос и Йорго Чирияй, а вокалната подготовка е дело на Наталия Кокар и Яница Янакиева. Асистент-режисьори на продукцията са Леда Драгиева и Виктория Димитрова. Асистент -продуцент е Виктория Ангелова.
Изживейте историята на бунтарите от 60-те, изпълнена с разтърсващи емоции и музика, и дайте път на светлината!