ПФК Марек с нова победа за тази седмица и амбиции за купата
ПФК Марек с нова победа за тази седмица и амбиции за купата / netinfo

Ценна победа на стадион "Бончук" постигна воденият от Анжело Кючуков- "Марек". Дупничани взеха трите точки, след 1:0 над "Септември"- Симитли. Голмайстор в 18 мин. бе Валентин Валентинов, който решава пореден мач за домакините.

"В домакинските мачове играем добре, но като гости ни липсва психика. Футболистите ни нямат опит и излизат със страх. Надявам се на победа и в Гоце Делчев. Чакам и жребия за Купата на България", каза за Дарик президентът на "Марек" Йордан Андреев. Той си пожела за съперник отбор от "Б" група или от преодолимите отбори от елита. "Добре ще е да сме отново домакини. Не искам ЦСКА "Левски" или "Литекс", допълни Андреев.

"Марек"  е вече 9- ти в класирането с 18 точки, като 3 отбора пред него имат само 1 точка в повече. На собствен терен футболистите водени от Кючуков имат 4 победи, 2 равни и 2 загуби.

В последния кръг "Марек" гостува на "Пирин" в Гоце Делчев. Воденият от Йордан Боздански тим не се даде на "Вихрен" в Сандански, като срещата завърши 1:1. Лидерът "Банско" постигна нова победа с 3:1 над "Ботев"- Враца.