Петя Ставрева: С повече съветници от коалиция Кюстендил ще бъде продължено отговорното управление
Петя Ставрева: С повече съветници от коалиция Кюстендил ще бъде продължено отговорното управление / Иво Кирилов,Дарик

"Ние сме част от коалиция "Кюстендил". Участваме, защото за нас е много важно в местната власт в Кюстендил да бъдат изпратени отговорни и можещи хора, които да се справят с голямото предизвикателство, свързано с решаване на проблемите на хората от региона", заяви лидерът на Обединени земеделци Петя Ставрева. Тя обяви, че подкрепят кандидатите за общински съветници, като имат и техен представител. Това е Адел Димитрова.

"С повече общински съветници от коалиция "Кюстендил" ще може да бъде продължено прозрачното, откритото и отговорното управление", допълни Ставрева.

Според нея изключително важно е държавата да поеме своята отговорност при опазването на черешовата продукция в добро партньорство с местната власт.

"Виждам, че в община Кюстендил проблемите, които бяха с черешовата кампания през последните години се решават. Това е още един аргумент в подкрепа на коалиция "Кюстендил", допълни лидерът на Обединени земеделци.

"Изключително важно е да партнираме със специалисти в областта на земеделието. Признателен съм, че можем да застанем рамо до рамо и да отстояваме правата на тези хора, които обработват земята", заяви кметът Петър Паунов.