ОУ "Проф.Марин Дринов" почете Левски
ОУ "Проф.Марин Дринов" почете Левски / netinfo
За втора поредна година ОУ "Проф. Марин Дринов"- Кюстендил получи сертификат за дарение от администрацията на президента Румен Радев. Школото е удостоено с престижния приз по повод събраните средства в благотворителната кампания на Президентството "Българската Коледа". Всяка година дриновските възпитаници изразяват своята съпричастност към благородната кауза в името на болните деца. С различни инициативи, те събират левче по левче, с надеждата да помогнат на свои връстници в беда, в борбата им за достоен и пълноценен живот.

В писмото, подписано лично от президента Радев, се казва: "Благодаря Ви за чистите сърца! Благодаря ви за желанието да помагате! Благодаря Ви за мъдростта да дарявате в инициативата "Българската Коледа"! За нас, възрастните, това е безценен урок. Вие сте по-смели, отколкото вярвате, по-силни , отколкото изглеждате и по-умни, отколкото мислите! Вие сте нашите учители! Благодаря Ви!".

За още новини харесайте страницата ни във Facebook https://www.facebook.com/www.dariknews.bg/. Там очакваме и вашите коментари.
 
Дарик- Кюстендил