община Дупница
община Дупница / Маргарита Петрова, Дарик
Община Дупница обяви обществената поръчка за избор на фирма, която да извърши строително-монтажните дейности в жк Бистрица
До месец ще са ясни офертите и кандидатите за изпълнение на строително-монтажни дейности по проекта за реконструкция на улична мрежа, тротоарите, междублоковите пространства, съоръжения за игра на деца и съоръжения за младежи в жк Бистрица в Дупница. Обществената поръчка не е разделена на обособени позиции. Прогнозната стойност за целия проект е 4 480 197 лв. без ДДС., а срокът е 12 месеца. На 10 март ще стане ясно колко фирми кандидатстват за извършване на мащабният ремонт, който се предвижа в най-големия жилищен комплекс в Дупница. Именно заради него от общината разпоредиха още миналата година да бъдат премахнати всички незаконни гаражи. Все още има такива, които трябва да бъдат премахнати.
Припомням, че вече беше избрана фирма за изграждане на водопровод в жк Бистрица. Там се предвижда изграждането на 5993 метра водопровод, а фирмата спечелила процедурата ще извърши дейностите за 900 076,50 лв.