Виктор Янев и Йордан Татарски
Виктор Янев и Йордан Татарски / netinfo
Новият областен управител на Кюстендилска област Йордан Татарски получи символично властта от досегашния Виктор Янев и неговия екип. Той получи традиционният подарък- химикал. Виктор Янев заяви, че е горд с работата си и оставя една много добре работеща администрация.
„Кой знае, може вие отново да се върнете на поста”, отговори новият губернатор Йордан Татарски.

Виктор Янев и Йордан Татарски
netinfo


„Благодаря за топлото и радушно посрещане на Янев и екипа му, повече за целите ми на работа ще ви запозная на първото публично заседание, което съм планирал за понеделник в 13.00 часа. Роден съм и израснал в Кочериново, но летните си ваканции съм прекарвал в Кюстендил, затова и града е на сърцето ми. Спортист съм, играл съм като халф във "Велбъжд"- Кюстендил, по- късно в Свищов съм бил републикански шампион по футбол 2 години. Г-н Янев също е спортист и казвам това, за да подчертая, че ние спортистите не се отказваме от целите си, волеви сме. Не съм най- харизматичният и спокоен областен управител, но съм сред най- подготвените. Бил съм главен секретар на МРРБ и ценя изключително работата на администрацията. Аз надграждам сам себе си, какво остава за останалите около мен. ще надградя работата на досегашната администрация”, заяви Йордан Татарски.
Той подчерта, че негова основна цел ще е ”да създам условия за укрепване на демокрацията в нашата област и да се възвърне доверието в държавната власт”.