Нова загуба и Велбъжд отстъпи до 9- то място, поражение и за лидерът Оборище
Нова загуба и Велбъжд отстъпи до 9- то място, поражение и за лидерът Оборище / Дарик- Кюстендил,архив

Пета поредна загуба допуснаха футболистите на "Велбъжд"- Кюстендил в Югозападната "В" група и отстъпиха две места в класирането, като вече са на 9- то място. На стадион "Осогово", "Велбъжд" падна от "Витоша"- Бистрица с 1:2. Домакините поведоха с ранен гол на Александър Александров- Аци още във втората минута, но гостите обърнаха резултата с попадения на Николай Божов в 25 - та мин. и Георги Амзин в 80- та мин.
Две принудителни смени трябваше да направи още през първото полувреме старши треньорът Юлиян Кръстев, контузии извадиха от игра Жорж Георгиев и Александър Александров. Отстранен от отбора през седмицата преди мача бе Георги Тодоров, единственото ново попълнение в тима на полусезона. Футболистът си позволи неприлични жестове и думи към старши треньора и публиката, като е налетял на бой на съотборник в съблекалнята.
"Струмска слава"- Радомир и "Вихрен"- Сандански постигнаха победи в последните си мачове и изпревариха "Велбъжд" в класирането, като го свалиха от 7- мо на 9- то място.
Нов успех за успокоения тим на "Германея"- Сапарева баня, победа с 1:3 като гост на "Спортист" в Своге.
Загуби за лидерът "Оборище" в Сливница от "Сливнишки герой" с 4:3. "Миньор" надигра с 5:0 "Чепинец". Така "Оборище" остана с 67 т., а "Миньор" вече е с 64 т.

Всички резултати от 29 кръг:

29 КРЪГ - 24.05.2015 г. - 17.00 ч.

 

ДОМАКИН

ГОСТ

РЕЗ.

 

 

МЕСТА

ПИРИН Г.Д

0-3 сл.

 

 

СТРУМСКА СЛАВА

БЕЛАСИЦА

2-0

 

 

ФК МИНЬОР

ЧЕПИНЕЦ

5-0

 

 

ВЕЛБЪЖД

ВИТОША БИСТР.

1-2

 

 

СПОРТИСТ СВ.

ГЕРМАНЕЯ

1-3

 

 

СЛИВНИШКИ ГЕРОЙ

ОБОРИЩЕ

4-3

 

 

РИЛСКИ СПОРТИСТ

КОНЕЛИАНО

1-2

 

 

ВИХРЕН

БАЛКАН ВАРВ.

4-2