/ Ася Красимирова
Едногодишната Стефи от Кюстендил заминава за Германия на 14 декември, където дни по-късно ще бъде оперирано дясното й око в клиника в Майнц. Събрана е сумата, необходима за този първи етап от лечението й - 48 000 лв., каза за Дарик майката Ася Красимирова.
 
1470 лв. за отделението по неонатология и 485, 80 лв. за Стефи от "Наследникът"

“Благодаря ви мили хора, че за по малко от месец помогнахте да съберем сумата нужна за операциите на Стефи. За съжаление за нас това е едва началото на борбата с това коварно заболяване, защото след операциите следва постоянно следене и мерене на очното налягане всеки месец.

Румяна Попова, Иван Дяков, ТА Пауталия и приятели с благотворителен концерт за Стефи

Това става само под анестезия, докато Стефи не навърши 5 години. Тя е толкова малка, а и се налага да е силна. И ще бъде...., благодарение на вашата положителна енергия, която ни изпращате и вярата в доброто! БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ, БЛАГОДАРЯ! Тази прекрасна усмивка е за вас!”, написа в профила си майката на Стефи, Ася Красимирова.

Стефи
Ася Красимирова

Стефи е с вродена глаукома, хромозомен дефект. Семейството ще има нужда от нова подкрепа за лечението й, но ще обяви каква, след като има яснота, с необходимите документи.
Дарик- Кюстендил