полицейска кола
полицейска кола / БГНЕС
Ирина Цакова и Траяна Тимева от София вчера пътували за Благоевград, на автомагистрала „Струма“ – преди Дупница, спукали предна гума на автомобила. Докато двете жени обсъждали как да потърсят помощ и на кого да се обадят, при тях спрял полицейски автомобил. Полицаите сменили спуканата гума,  резервната имала нужда от напомпване, справили се и с това, дали съвет на дамите как да продължат пътуването.

Двете жени, които пътували по работа, успели да стигнат навреме до Благоевград, а после безпроблемно да се завърнат в столицата, благодарят на пътните полицаи Александър Василев и Румен Здравков от група „Пътен контрол на движението по главни пътища и автомагистрали“ за помощта, за човещината, за усещането за сигурност, което им създали с присъствието и действията си.

„При лошите климатични условия и силния вятър, двамата полицаи бяха нашето спасение и надежда да продължим. Убедихме се, полицаите помагат, не налагат само наказания. Желаем им здраве, успех в работата и уважение от хората”, споделят двете дами.
 
ОД МВР- Кюстендил