/ Дарик- Кюстендил,архив
Отложиха отново делото за убийството на Николай Радев-Отвертката в Окръжен съд-Кюстендил. Причината - починал член от семейството на едно от вещите лица, което го възпрепятства да се яви на заседанието днес. Не се явиха и трима свидетели, двама от тях са в чужбина, а един предстои да бъде доведен в съда на следващо заседание по делото.

Адвокатите на подсъдимите Владимир, Николай и Иван Карастоянови- Марин и Димитър Марковски присъстваха днес в зала, на делото се явиха и назначените от Адвокатска колегия-Кюстендил резервни защитници- Вася Пешева, Камен Пешев и Антоанета Винарова.

Те ще трябва да бъдат на всички заседания до края на съдебния процес и при отсъствие на някои от титулярите да го заместват, за да не се отлага по такъв повод повече делото.

Съдът, под председателството на съдия Мирослав Начев насрочи заседания на 29 ноември и 14 декември. Очакванията са на първата дата да бъдат изслушани обясненията на подсъдимите Карастоянови, а на втората- да се приеме Съдебно- медицинската експертиза, една от най- важните по делото за убийството на Николай Радев.
 
Дарик- Кюстендил