Отложиха отново делото за убийството на Николай Радев от Дупница
Отложиха отново делото за убийството на Николай Радев от Дупница / netinfo

Съдия Мирослав Начев отложи отново делото за убийството на Николай Радев от Дупница. Причината е постъпил болничен лист от адвокат Марин Марковски, според който той е с тежка хипертонична криза и не може да присъства на заседанието. Предишното отлагане беше заради извършване на операция на един от подсъдимите- Николай Карастоянов .
В залата се явиха и тримата обвиняеми , Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван Карастоянови, както и адвокатите им Димитър Марковски и Тервел Радев. Не се явиха вещи лица и свидетели, които са уведомени, че трябва да се явят на следващото определено заседание на 14 октомври.
„Ние нямаме интерес да протакаме делото, ако искаме да го правим няма да го отлагаме с една седмица, а с месец или два. Колегата Марковски е с тежка хипертонична криза и личният му лекар категорично забранява да излиза от вкъщи. На следващото заседание ще продължим с разпит на свидетели", коментира адвокат Димитър Марковски.
И на днешното заседание пропускателният режим беше засилен. Не се допускаха посетители с мобилни телефони, записващи устройства и фотоапарати, в залата се влизаше след щателна проверка на чантите и вещите.