Приключи разследването на смъртта на Николай Радев- Отвертката
Приключи разследването на смъртта на Николай Радев- Отвертката / Личен архив

Разследването на смъртта на 27-годишният Николай Радев , с прякор "Отвертката" приключи. По закон, в едномесечен срок, от Окръжна прокуратура- Кюстендил ще преценят дали да внесат обвинителен акт или делото ще бъде прекратено.
Разследването приключва близо 2 години, след инцидента в дупнишкото заведение "Колата". "Отвертката" почина на 12 март 2014 година, в дупнишката болница след прободно нараняване в областта на корема, при сбиване в заведението.
Полицията задържа 3-мата участници в сбиването, стоматологът Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван Карастоянови. Кюстендилският окръжен съд постанови постоянна мярка- „задържане под стража", която 3 месеца по- късно бе променена от Апелативния съд в "подписка". Починалият от кръвозагуба 27- годишен бивш гард на "Братя Галеви" е имал взаимоотношения с дъщерята на Николай Карастоянов- лекар в общинската болница в Дупница.
Редица експертизи бяха назначавани в разследването на случая, но от прокуратурата отказват коментар за резултатите от тях.